„Avocat Drept Penal Zamfirescu” este o fraza pe care o auzi in domeniul penal de peste 10 ani in care am instrumentat peste 500 de dosare penale de complexitate medie si mare. Daca doriti sa luati legatura cu mine ma puteti suna pe 0749115337 care este si numar de whatsapp. (Avocat Drept Penal Zamfirescu)

Puteti suna pe 0749115337 care este si numar de whatsapp

Evaluare gratuita a cazului

Sunati-ne 24/7 la 0749115337 sau completati formularul de la contact si primiti o evaluare confidentiala!

Puteti suna pe 0749115337 care este si numar de whatsapp.

Ca sa facem intai si cunostiinta

Sunt avocat penalist Cristian Zamfirescu activez in Bucuresti si in toata tara!!!!!!!! Si aveti o poza cu mine aici

AICI GASITI SI DOSARELE PE CARE LE INSTRUMENTEZ

  • ONORARIUL STANDARD PENTRU UN DOSAR PENAL ESTE DE 3000 DE LEI PLUS TVA
  • 1 ORA DE CONSULTANTA COSTA 250 DE LEI

Aici aveti un video cu mine ca sa ne si „auzim”

Un avocat in drept penal iti ofera consultanta juridica in tot ceea ce deriva din dreptul penal. Doar impreuna cu un avocat de drept penal specializat poti sa dezvolti o strategie potrivita care sa te ajute sa iti atingi scopul.

Un avocat specializat in drept penal va reusi cu ajutorul partenerilor sai si alaturi de o echipa de specialisti formata din experti judiciari, medici specialisti, experti fiscali si contabili autorizati, sa acopere intreaga arie a infractiunilor care sunt prevazute in Codul Penal si in toate legile speciale. Ca avocat in drept penal, el are datoria de a adapta apararea atunci cand apar elemente noi care pot sa nu fie cunoscute nici macar de catre client. 

Puteti suna pe 0749115337 care este si numar de whatsapp

Cand lipsa unui avocat in drept penal poate duce la o sentinta nefavorabila

In lipsa unui avocat de drept penal s-a constatat ca sunt foarte multe persoane aleg riscul de a avea un proces in loc sa recunoasca fapta si sa obtina pedeapsa diminuata, uneori sub forma de amenda, chiar si suspendarea executarii. In mod normal, un avocat de drept penal isi va sfatui clientul sa nu comita o astfel de greseala, insa, atunci cand inculpatul se decide sa se descurce pe cont propriu, frustrarea ca a fost prins poate fi mai puternica decat ratiunea.

Trebuie sa mentionam ca in momentul in care probele inlatura indoiala in ceea ce priveste vinovatia inculpatului, acestuia i se ofera posibilitatea de a recunoaste faptele pentru care este acuzat pentru a obtine o pedeapsa redusa sau chiar suspendarea executarii.

Daca inculpatul nu recunoaste faptele, probele bine articulate pot conduce la obtinerea pedepselor foarte aspre de la instanta de judecata pentru ca beneficierea de prevederile favorabile este limitata pana cand se finalizeaza cercetarea. Acuzatul trebuie sa se decida analizand riscurile unui proces penal, pe care nu le cunoaste in absenta unui avocat de drept penal cu experienta. In lipsa avocatului, un astfel de proces se poate termina cu o pedeapsa mult mai mare.

Pentru toate astfel de situatii se recomanda apelarea la o casa de avocatura specializata pe drept penal.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “avocat penal bucuresti“, “avocat penalist” sau “avocat penalist bucuresti“, “avocat penal bucuresti pret” ori “avocat drept penal bucuresti“, “avocat penal sector 6“.

Alte cuvinte: “avocat penal sector 3“, “avocat penal sau civil” sau “avocat penal sector 5“, “avocat penal tarif” ori “avocat drept penal sector 6“, “avocati drept penal bucuresti“, “avocat de drept penal“, “avocat specializat drept penal”, “avocat specialist drept penal“.

Avocat Drept Penal Zamfirescu