ANALIZA INSCRISURILOR TRIMISE ESTE GRATUITA! NU EZITATI SA NE TRIMITETI ACTELE.VA AJUTAM CU PLACERE

Avocat Zamfirescu Cristian, cu o experiență în domeniul avocaturii de peste 9 ani, își desfășoară activitatea în municipiul București, în cauze complexe de drept civil, penal, financiar, administrativ.

Implicarea în fiecare dosar constituie unul dintre principiile vitale ale activității sale. Atenția la detalii și capacitatea de a lucra contra cronometru sunt calitățile ce definesc o atentă analiză a cauzelor. Pasiunea pentru realizarea justiției și descoperirea adevărului este ceea ce l-a determinat să urmeze onorabila profesie de avocat.

Atunci când există plăcere pentru ceea ce faci, nimic nu este imposibil, o rezolvare găsești tot timpul și vei lupta cu toate armele pentru a atinge rezultatul dorit.

Avocat Zamfirescu Cristian

Întrebări frecvente

Când vă pot contacta?

În cazuri urgente, numărul de telefon vă stă la dispoziție non-stop!

Lucrați doar în București?

Biroul este în București, însă deplasări pot fi făcute în toată țara, avocații având o competență națională.

Care este onorariul dumneavoastră?

Onorariul diferă de la cauză la cauză, în funcție de complexitate, părți implicate, stadiul dosarului, etc. Acesta va fi stabilit de comun acord cu clientul, stabilindu-se și metoda de plată în așa fel încât să fie convenabil pentru ambele părți.

Pot apela la dumneavoastră dacă am început procesul cu un alt avocat?

Bineînteles! Clientul are dreptul de a-și alege liber avocatul. Atunci când consideră că are nevoie de serviciile altui avocat, va renunța la vechiiul contract de asistență juridică și va încheia unul nou, urmând ca dosarul să fie preluat în stadiul în care se găsește la momentul încheierii contractului.

CONTACTEAZA-NE GRATUIT ACUM ONLINE

RASPUNDEM IN MAXIM 1 ORA

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  [/vc_column]
  [/vc_row]

  ?

  Consultanta juridica VIDEO Rapida 15 minute – 100 lei