Servicii Juridice Complete La Preturi Rezonabile

servicii juridice complete la preturi rezonabile este un domeniu al avocatului online care se ocupa de divort , de executare silita , de penal , muncii si contestare amenzi. Activitatea juridică a Casei de avocatură este împărțită în două departamente: Departamenul de consultanță și Departamentul de Litigii.

Completeaza formularul gratuit si iti raspundem acum.Da click!

Contestatii note de constatare ENEL pentru consum fraudulos sau defecțiuni ale ansamblului tehnic apartinand furnizorului de energie, reprezentare si asistare in etapa prejudicara in fata comisiei de analiza a furnizorului conform dispozitiilor Ordinului ANRE nr. 121/27.07.2015 si a Legii nr. 123/2012, precum si consultanta privind consumul fraudulos sau suspiciuni de consum fraudulos.


Contestarea in fata instantelor de judecata a sumelor pretinse de furnizorii de energie ca urmare a constatarii consumului fraudulos a abonatului in procedura prejudiciara (in fata comisiei de analiza intrunita conform dispozitiilor Ordinului ANRE nr. 121/27.07.2015).

Contestarea amenzilor contraventionale de orice tip, contestarea amenzilor contraventionale de circulatie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in actiuni tinand de contestarea amenzilor.

Servicii Juridice Complete La Preturi Rezonabile

Contestatii la executare de orice natura, precum si cele impotriva executarilor silite incepute de firmele de recuperare creante ca de exemplu EOS KSI, KRUK, Coface, Top Factoring , Suport Colect, CRC Recuperare creante sau alte asemenea.

Redactare și reprezentare acțiuni de divort si cereri adiacente

Modificare pensie de întreținere (majorare și micșorare)

Stabilire domiciliu minor și exercitarea Autorității părintești

Stabilirea unui program de vizita pentru parintele ce nu locuiește cu minorul

Majorarea pensiei in raport de veniturile obținute de parintele ce prestează obligația de plata in situația in care acesta lucrează in afara țării.

Suplinirea acordului parintelui cu privire la părăsirea țării de către minor fără acord și /sau alte decizii in lipsa acordului unuia dintre parinti

Stabilire și tăgada paternității din căsătorie sau din afara căsătoriei

Punerea sub interdictie judecătorească in procedura prejudiciata și judiciara

Tutela/curatela

Avocatii nostri penalisti va pot consilia atat cu privire la infractiuni contra persoanei si patrimoniului, dar si cu privire la cele de coruptie si economice prevazute de Codul Penal, si de legile speciale in vigoare.

Totodata, venim in intampinarea clientilor nostri cu experienta pe care o detinem in reprezentarea si asistarea acestora nu numai in fazele de cercetare si urmarire penala, dar si in cursul judecatii, in fata instantelor de judecata nationale si in fata CEDO pentru a apara acele persoane nemultumite de condamnarile primite.

De asemenea, oferim consultanta juridica si reprezentam persoanele condamnate in contestatii la executare, in cererile de liberare conditionata, precum si in cele ce privesc reabilitarea acestora, indiferent de condamnare.

Asadar, puteti apela la avocatii nostri specializati in drept penal pentru a beneficia de cea mai buna aparare in ceea ce priveste diverse infractiuni cum ar fi cele informatice, furt, talharie, loviri si alte violente, vatamari in accidente rutiere, proxenetism si trafic de droguri, camata si evaziune fiscala etc.

Constituire de societati comerciale, infiintare de asociatii si fundatii, modificarea formei juridice a societatii, transmiterea/cesiunea partilor sociale, majorarea/reducerea capitalului social, modificarea obiectului de activitate sau a denumirii, dizolvarea, fuziunea si divizarea societatilor comerciale.

La solicitare putem elabora opinii legale pe teme specifice indicate de catre client. Cu siguranta ca nimeni nu doreste sa ajunga in situatia de a avea de recuperat o creanta, insa, odata ajuns in aceasta situatie este important de cunoscut care este cea mai eficienta modalitate de a o recupera. Astfel in functie de izvorul fiecarei creante puntem apela la una dintre urmatoarele proceduri:

  • Procedura ordonantei de plata;
  • Cereri de valoare redusa;
  • Procedura de drept comun;
  • Procedura insolventei bazata pe dispozitiile Legii nr.85/2014.