Consultă un Avocat Online – Ajutor Juridic Online.Consultații Juridice Live din partea Avocaților Specializați. Solicită Consultanță Online! Cauți un Avocat cu Experiență? Alege un Avocat cu Rating & Review. Programează-te Online! Programezi Consultația. Alegi Avocatul. Onorarii Corecte. Confidențialitate.

Consultă un Avocat Online – Ajutor Juridic Online

Avocat online – In zilele noastre exista un numar foarte mare de avocati priceputi sau mai putin priceputi, dar un lucru cert este acela ca alegerea unui avocat online iti poate scuti foarte mult timp si nu numai.

Avantajele alegerii unui avocat online sunt urmatoarele: timpul alocat cautarii unui avocat care sa raspunda cerintelor clientului, ori de cate ori exista o problema se reduce, confidentialitatea informatiilor si responsabilitatea fiecarui caz in parte este asigurata de catre firmele de avocatura, disponibilitatea permanenta pentru urgente, etc.

Avocat online – Cum se realizeaza activitatea

Conform legii numarul 51/1995, articolul 3” (1) Activitatea avocatului se realizeaza prin:     a) consultatii si cereri cu caracter juridic; b) asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si

a altor persoane juridice, in conditiile legii; c) redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare; d) asistarea si reprezentarea persoanelor fizice sau juridice interesate in fata altor autoritati publice cu posibilitatea atestarii identitatii partilor, a continutului si a datei actelor incheiate; e) apararea si reprezentarea cu mijloace

juridice specifice a drepturilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina; f) activitati de mediere; g) activitati fiduciare desfasurate in conditiile Codului civil; h) activitatile prevazute la litera g) se pot desfasura in temeiul unui nou contract de asistenta juridica; i) activitati de curatela speciala potrivit legii si Statutului profesiei de avocat; j) orice mijloace si cai proprii exercitarii dreptului de aparare, in conditiile legii.

Avocat online – Alegeti un avocat specializat

Avocatii sunt foarte diferiti, in functie de pregatire, experienta, specializare, modalitatea de abordare a cazurilor, dar si de tipologia umana. Determinarea carui tip de avocat online aveti nevoie este esentiala, este intotdeauna de preferat sa contactati un avocat care este specializat in domeniul practicilor pe care le implica cazul dumneavoastra, acest lucru va permite avocatului sa va reprezinte cel mai bine interesele.

Un alt pas spre gasirea unui avocat online bun este revizuirea unor forum-uri de avocati online, pentru a va face o idee despre cei mai bine cotati si recomandati avocati online din Romania. Puteti de asemenea, sa examinati site-urile fiecarui avocat online 2019.

In plus, cautati informatii despre fiecare avocat, cum ar fi scoala de drept si domeniile de specializare, cautati cateva informații generale despre tipul de problema juridica cu care aveti nevoie de ajutor, inclusiv o sectiune de intrebari frecvente (FAQ) sau un blog cu articole care se refera la problemele juridice. Cei mai buni avocati online vor mentine site-uri web bine dezvoltate care ofera o multime de informatii viitorilor clienti.