Avocati Bucuresti. Consiliere – Birou de Avocatura. Suna Acum. Avocati Bucuresti Consiliere Juridica aplicata problemelor clientului. Vino sa discutam. Avocati Experti in Drept. Rezolvare Rapida Probleme Juridice Diverse. Contacteaza-ne

SCRIE-NE ACUM / COMPLETATI FORMULARUL PE

#AVOCAT #AVOCATI #AVOCATONLINE #BUCURESTI

Avocati Bucuresti. Consiliere – Birou de Avocatura. Suna Acum

SUNTEM AICI CA SA TE AJUTAM!

Suntem o echipa formata in majoritate din avocati titulari, cu experienta

Atunci cand cazul o cere, colaboram cu notari publici, executori judecatoresti, traducatori autorizati, experti tehnici, experti contabili, detectivi particulari din toata tara.

Prin intermediul nostru puteti recurge si la procedura medierii pentru solutionarea diferendelor pe cale amiabila – procedura care, pe langa faptul ca rezolva conflictul in mod rapid fara a pierde timpul ce se pierde in mod normal cu procesul, are cheltuieli mici sau, in cazul in care procesul a inceput, duce la recuperarea taxelor de timbru.

CONSULTANTA JURIDICA PROFESIONALA

REPREZENTARE IN INSTANTA
Vino sa discutam despre situatia ta!

Avocati Bucuresti. Consiliere – Birou de Avocatura. Suna Acum

Pe masura ce a trecut timpul si experienta noastra a crescut, am simtit nevoie de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferinte, tot asa si in domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, altii dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spetele de tip administrativ. Astfel, extinderea devenind o necesitate, am alcatuit echipe bine inchegate, avocatii titulari din cadrul biroului avand multi ani de experienta in domeniul juridic.

https://www.google.com/search?q=avocat&oq=avocat+&aqs=chrome.0.69i59j69i60l5j69i65l2.3178j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8