Am o problema de natura juridica, cum pot intra in contact cu un avocat online? Apeleaza la avocat online 2021

Intrebari frecvente avocat online

Intrebari frecvente avocat online

Am o problema de natura juridica, cum pot intra in contact cu un avocat?

La noi totul se desfasoara foarte simplu. Intri pe platforma si cauti un avocat online specializat in problema ta. Completezi datele de contact, alegi data si ora la care esti disponibil, platesti onorariul online cu cardul si apoi esti contactat de catre avocat la ora stabilita.

Cum stiu daca am ales avocatul potrivit pentru mine?

Dupa ce ai ales un avocat specializat in domeniul de expertiza care te intereseaza, poti intra pe profilul acestuia, unde vei gasi informatii legate de experienta si alte detalii esentiale. Daca este un avocat popular vei vedea si cateva pareri ale clientilor care au colaborat deja cu acesta si iti vei face mai usor o idee asupra modului in care lucreaza.

Ce fel de probleme se pot rezolva in consultanta juridica online?

Iti punem la dispozitie avocati pregatiti din toate domeniile de expertiza, de la drept penal si civil la dreptul familiei si drept comercial. Verifica lista cu problemele acoperite de fiecare domeniu de expertiza de pa pagina principala si vezi unde anume se incadreaza problema ta.

Cat costa un avocat online?

Vei stii din momentul in care iti faci programarea care este onorariul avocatului pe care l-ai ales. De regula, din cercetarile realizate de noi, un onorariu de avocat online este in cele mai multe cazuri, mai accesibil decat un onorariu platit la un cabinet de avocat fizic. In functie de avocat, se poate ca prima consultanta juridica sa fie gratuita, stabilind pentru urmatoarele sedinte online, pretul onorariului.

Cat de repede pot intra in contact cu un avocat online?

De regula, in decurs de cateva ore vei putea intra in contact cu avocatul. Tu esti cel care stabileste data si ora la care sa aiba loc intrevederea online.

Cum pot comunica online cu avocatul?

Dupa preferinte, poti alege sa porti discutia cu avocatul prin telefon, Skype, Zoom sau Whatsapp. Este indicat sa ai o conexiune buna la internet si o camera web functionala.

Pot sa abordez mai multi avocat pentru aceiasi problema?

Da, poti adresa intrebarea sau nelamurirea pe care o ai mai multor avocati. Cautarea si trimiterea intrebarii sunt gratuite. S-ar putea ca avocatul pe care l-ai ales ca prima optiune sa fie ocupat sau sa nu se poata ocupa in timp util de problema ta. Asadar este recomandat sa alegi mai multi avocati si sa mergi mai departe cu cel pe care il gasesti potrivit.

Cum se plateste onorariul avocatului?

Dupa ce termini de completat datele pentru programarea online, vei plati cu cardul onorariul. Procedura se desfasoara intr-un mediu securizat, asemenea oricaror alte achizitii pe care le faci online, cu cardul. Vei primi confirmarea platii impreuna cu cea a programarii.

Ce se intampla daca am de revizuit anumite contracte/acte? In cazul in care ai nevoie doar de un sfat si indicatii, poti face fotografii cu telefonul contractului si le poti trimite avocatului, pe e-mail. Daca este nevoie de interventia avocatului, atunci se vor scana documentele si se vor trimite la fel, prin e-mail sau prin curier, la deciza pe care o iei impreuna cu avocatul.