Dosarele penale in 2021 vor fi tot mai prezente in Romania din cauza pandemiei si a crizei economice.De aceea,trebuie sa stiti procedura,acte,costuri si timp de rezolvare a dosarului penal

Totul despre avocat penal in 2021 : procedura,acte,costuri si timp de rezolvare

Oferim servicii juridice in cazul infractiunilor prevazute de Codul Penal. Contacteaza-ne!

infracțiuni prevăzute în Codul penal;

– infracțiuni prevăzute în legi speciale:

| traficul de droguri;

| contrabandă;

| spălarea banilor;

| evaziune fiscală.

– reabilitări (de drept sau judecătorești);

– liberări condiționate.

Care sunt serviciile pe care le ofera un avocat in drept penal?

Un avocat de drept penal ofera asistenta, consultanta si reprezentare pe toata durata procesului penal. Asigura asistenta juridica si isi reprezinta clientul in fata instantelor de judecata sau in momentul urmaririi penale fata de organele de urmarire, respectiv cercetare penala.

In faza de urmarire penala si in faza de judecata avocatul creaza strategia si administreaza probleme de aparare, realizeaza cereri de revocare sau inlocuire a masurilor preventive, elaboreaza cereri pentru eliberarea provizorie a clientului sub control judiciar si concepe cereri pentru scoaterea clientului de sub sechestru.

In momentul executarii pedepselor penale avocatul realizeaza cereri pentru eliberarea conditionata a clientului, contestatii la executare, inainteaza cereri pentru contopirea pedepselor aplicate sau pentru intreruperea, respectiv amanarea, executarii pedepselor.

De asemenea, avocatul de drept penal elaboreaza caile de atac contra ordonantei sau rezolutiei procurorului, formuleaza si inainteaza plangerile penale spre organele competente si reprezinta partea civila in procesul penal fata de toate instantele competente.

De ce trebuie sa fii constient cand apelezi la un avocat de drept penal in Bucuresti?

Inainte de a apela la o casa de avocatura drept penal trebuie sa te asiguri ca ai ales-o pe cea mai buna. In procesele penale este important sa lucrezi doar cu profesionisti. Inca de la inceput este bine sa fii constient de faptul ca, procesul poate sa nu se termine perfect, insa cu ajutorul unui avocat in drept penal, se va termina mult mai bine decat in absenta acestuia.

In cazul unui avocat de drept penal in Bucuresti , experienta pe care si-a exercitat-o in timp in diverse medii juridice cum ar fi parchetul, institutiile cu atributii juridice sau politia, contribuie la o intelegere perfecta a demnitatii inculpatului sau invinuitului, precum si la familiarizarea avocatului cu mecanismele care sunt implicate in responsabilizarea acestuia din punct de vedere juridica.

Ceea ce conteaza cel mai mult la un avocat sunt operativitatea, posibilitatea de a oferi consiliere specializata, capacitatea de aparare strategica, iar un avocat in drept penal din Bucuresti iti ofera toate aceste atuuri, aparandu-ti interesele cu profesionalism atat in cazul urmaririi penale cat si in fata instantelor de judecata.

In ce cazuri te poate ajuta un avocat de drept penal?

Poti apela la un avocat de drept penal in Bucuresti, si nu numai, pentru apararea in mai multe probleme care tin de dreptul penal. Furtul, talharia si inselaciunea, gestiunea frauduloasa si delapidarea sunt unele dintre infractiunile pentru care poti contacta o casa de avocatura drept penal.

Alte infractiuni includ: falsul in acte oficiale sau inscrisuri sub semnatura privata, coruptie (dare si luare de mita, acceptarea de foloase necuvenite, trafic de influenta), trafic sau consum de driguri, criminalitate infromatica, trafic de persoane si proxenetism, ucidere din culta, evaziune fiscala, spalare de bani, bancruta frauduloasa, vatamare corporala grava, conducerea sub influenta drogurilor si bauturilor alcoolice si alte infractiuni incluse in legea penala.