Un avocat penalist ori, după cum îi mai este spus, un avocat penal ori avocat în drept penal, este persoana care concepe strategia de apărare în cauză


Avocat penalist
Avocat penal bucuresti,
Avocat penal bucuresti pret,
Avocat penal gratuit,
Avocat penal forum,
Avocati recomandati pe penal cei mai buni,
Avocat drept penal,
Avocati drept penal,
Forum avocati,
Cum știi că ai nevoie de un avocat în drept penal în procesul tău?
Avocatul în drept penal ori avocatul penalist, cum mai este denumit, este persoana care concepe strategia de apărare în cauză, care se preocupă ca persoana acuzată să se bucure de cea mai bună apărare și care se asigură că toate drepturile acesteia îi sunt respectate.
Printre privilegiile pe care le are inculpatul reprezentat, se regăsește prezența unui avocat la orice act de urmărire penală efectuat de către procuror ori de organul de cercetare penală, cum ar fi prezența avocatului în momentul audierii altor inculpați, a martorilor ori a persoanei vătămate.
În egală măsură, prezența unui avocat în drept penal se impune și la efectuarea oricăror percheziții domiciliare, a autovehiculelor ori cele ale dispozitivelor electronice.
În categoria clienților pe care îi reprezentăm se află cei acuzați de infracțiuni de serviciu, infracțiuni economice, infracțiuni privind traficul de droguri, însă le asigurăm o apărare efectivă și persoanelor acuzate de infracțiuni violente ori contra patrimoniului.
Un avocat în drept penal este responsabil de reprezentarea clientului său în desfășurarea acestor procese juridice. Așadar, atunci când alegi un avocat în acest domeniu, trebuie să te asiguri că este specializat în litigii penale.
Iată câteva exemple de situații în care ai nevoie de un avocat bun:
– Atunci când ți s-a adus la cunoștință calitatea de suspect ori împotriva ta s-a pus în mișcare acțiunea penală;
– Atunci când s-a propus luarea unei măsuri preventive împotriva ta;
– Atunci când a fost emis rechizitoriul și trebuie să formulezi cereri și excepții în fața judecătorului de cameră preliminară;
– Atunci când ești victima unei infracțiuni;
– Atunci când soliciți despăgubiri de orice fel în urma săvârșirii unei infracțiuni.