Avocat drept penal Bucuresti – Penalist specializat VEZI http://www.avocatzamfirescu.ro AVOCAT ONLINE PENALIST . TE AJUTAM DACA AI UN DOSAR PENAL CA SUSPECT SAU CA INCULPAT!

Doar impreuna cu un avocat de drept penal specializat poti sa dezvolti o strategie potrivita care sa te ajute sa iti atingi scopul.

Un avocat specializat in drept penal va reusi cu ajutorul partenerilor sai si alaturi de o echipa de specialisti formata din experti judiciari, medici specialisti, experti fiscali si contabili autorizati, sa acopere intreaga arie a infractiunilor care sunt prevazute in Codul Penal si in toate legile speciale. Ca avocat in drept penal, el are datoria de a adapta apararea atunci cand apar elemente noi care pot sa nu fie cunoscute nici macar de catre client.Infractiunile de coruptie, crima organizata, infractiunile informatice si economice.

Lovirea sau alte violente

De asemenea, lovirea si alte acte de violenta care genereaza vatamarea si implica ingrijiri medicale de maxim 20 de zile sunt pedepsite cu inchisoare de la 3 luni si pana la 2 ani, sau pot fi pedepsite doar cu amenda, in functie de mai multe circumstante.

Actiunea penala se va pune in miscare ca urmare a plangerii prealabile a persoanelor vatamate. In cazul anumitor fapte actiunea se poate pune in miscare din oficiu. Impacarea celor implicati inlatura automat raspunderea penala a agresorului si produce efecte atunci cand actiunea a fost demarata din oficiu.

Avocat drept penal Bucuresti – Penalist specializat