Cabinet Avocat Zamfirescu – Avocat Procese Dificile. Avocat Cristian Zamfirescu Iti Ofera Solutii Juridice Eficiente. Specialisti in Drept. Suna. Peste 90% Rata Succes in Cazurile Reprezentate in Instanta. Experienta Bogata Cazuri Grele. 90% rata de succes. Cazuri dificile. Seriozitate maxima. Avocat de incredere.

Cine suntem noi?

Ceea ce ne caracterizeaza este seriozitatea cu care analizam spetele prezentate de clientii nostri si onestitatea cu care le prezentam solutiile posibile, fara a promite lucruri cu sanse reduse de realizare.

Oferim servicii diverse

Ne identificam cu problemele celor care ne solicita sprijinul, actionam cu loialitate si implicare in folosul tuturor celor pe care-i asistam si reprezentam si ne bucuram odata cu clientii nostri atunci cand obtinem in instanta sau in afara ei rezultatele dorite de cei care ne-au acordat increderea lor.

Consultanta juridica

Consultanta juridica include, in principal, urmatoarele servicii:

  • elaborarea si redactarea de opinii legale;
  • acordarea de consultanta in materia dreptului contractelor (stabilirea cadrului legal pentru relatia contractuala in faza de proiect, informarea clientului despre normele imperative ale legii, participarea la negocieri precontractuale, redactare de Memorandumuri, participarea la negocierea clauzelor contractuale, avizarea formelor contractuale finale, aspecte legate de subcontractari, proceduri intermediare, modalitati de reziliere a contractelor, proceduri privind obligarea la indeplinirea fortata a obligatiilor, derularea procedurii de mediere, proceduri de recuperari creante, proceduri de antrenare a raspunderii contractuale etc.);
  • acordarea de consultanta in materia dreptului muncii (redactarea de contracte individuale si colective de munca, regulamente interne, participarea si asistenta la negocierea si incheierea unor asemenea acte, redactarea de opinii legale pentru orice problema de dreptul muncii, precum si in cazul conflictelor de munca etc.).

Asistenta juridica si reprezentare in instanta

Serviciul numit asistenta juridica si reprezentare in instanta are aplicabilitate in conditiile in care intre persoana juridica/persoana fizica beneficiara si o terta persoana, fizica sau juridica se naste un litigiu pentru solutionarea caruia este necesara interventia instantelor de judecata. Exista o multitudine de litigii, de natura diferita, ce pot aparea in conexiune cu activitatea unei societati comerciale. Cel mai des intalnite sunt litigiile de natura comerciala (in principal in conexiune cu derularea relatiilor contractuale), civila (proprietate mobiliara si imobiliara) si de dreptul muncii (litigiile de munca aparute in executarea contractelor individuale de munca).

  • asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor de recuperare amiabila (out-of-court), recuperare silita jurisdictionala, executarea silita individuala, insolventa;
  • asistenta juridica si reprezentare in raporturile cu exceutori judecatoresti, lichidatori si notari;
  • consultanta cu privire la procedurile de recuperare a debitelor, evaluarea posibilitatilor, precum si a costurilor de recuperare;
  • negocierea si solutionarea diferendelor pe cale amiabila, prin incheierea tranzactiilor;
  • asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in litigii de orice natura (cu precadere de natura comerciala – somatii de plata si actiuni in pretentii – in stransa conexiune cu procedura recuperarii jurisdictionale a creantelor);

Mai mult decat o societate obisnuita de avocati, o echipa dedicata si plina de entuziasm . Peste 1000 procese castigate si 10 ani experienta! Reprezentare onesta si profesionista. Seriozitate. Confidentialitate. Promptitudine. Investitii Imobiliare. Consultanta Fiscala.

Intreaba un avocat !

Facultatea de avocatura!

Casa de avocatura!

Caut avocat!

Cabinet de avocat!

Birou de avocatura!

Cabinet avocat Bucuresti!

Cabinet Avocat Zamfirescu – Avocat Procese Dificile