Atunci când dragostea a luat sfârșit, iar partenerii de viață nu mai au de împărțit decât certuri și reproșuri, pe care le aud adesea și copiii, pentru a nu se ajunge la lucruri mai grave, cu implicații emoționale mult mai mari, decizia înțeleaptă ce trebuie luată este divorțul . Si ,atunci ne intrebam : Cum Se Alege Un Avocat De Divort?

Violența conjugală, abuzul emoțional, certurile frecvente, infidelitatea, neglijența materială, viciile și dependența de substanțe interzise sunt tot atâtea motive temeinice pentru a înțelege că într-o căsnicie fără prezent și fără viitor trebuie să știi și când să pui punct și să cauți un avocat de divort.


Alegerea unui avocat de divorț este soluționa la o problemă de natură juridică și un demers necesar și obligatoriu atunci când în căsnicie survin o serie de dificultăți pe care nu reușiți să le rezolvați pe cale amiabilă sau prin intermediul unui mediator.

Provocările sociale și economice, precum și lipsa de respect față de drepturile celorlalți și față de obligațiile legale ce revin, pun adesea în situația de a cauta un sfat juridic specializat sau de a recurge la serviciile unui avocat de divorț pentru a  reprezenta interesele în fața instanțelor competente.

 Atunci când sunt epuizate mijloacele de înțelegere și rezolvare civilizată a unor litigii, alegerea unui avocat este etapa legală imediat următoare.

Dacă aveți nevoie de asistență și reprezentare juridică într-un proces de divorț apelați cu încredere la serviciile și competența unui avocat specializat în astfel de cazuri sau la un cabinet cu experientă.

 Un cabinet de avocatură pentru divorțuri vă poate ajuta cu sfaturi umane și juridice în soluționarea multor probleme ce țin de dreptul familiei.

 Apelând la un cabinetul de avocatură specializat, beneficiați întotdeauna de consiliere și reprezentare juridică specializată. Iată care sunt sfaturile pe care acest avocat vi le recomandă pentru a alege cea mai  potrivită soluționare a cazului nostru: Căutați serviciile unui avocat specializat, cu pregătire și experiență în domeniul de care aveți nevoie;

Alegeți un avocat local din Baroul București sau din locul de unde se va desfășura procesul; Este recomandabil să alegeți un avocat de încredere, cu care să semnați un contract de asistență juridică;

 Căutați recomandări despre activitatea, comunicarea și felul în care au fost rezolvate spețe similare cu cea a voastră;

Alegeți un avocat de divorț care să vă poată oferi sfaturile cele mai potrivite, care să vă solicite de la început documentele necesare soluționării cazului, care să vă țină în permanență la

curent cu evoluția și termenele procesului, care să vă ofere o estimare realistă a duratei de soluționare; Toate onorariile, tarifele și condițiile de reprezentare trebuie discutate de la început și incluse în contractul de asistență juridică.