INTREABA AVOCATUL este noul serviciu al avocaturii online in timpul pandemiei . Poti oricand intreba un avocat online

Întrucât respectăm regulile de distanțare socială impuse de autorități și pentru că ne pasă de sănătatea celor din jur, serviciile de consultanța juridică ale Cabinetul de avocatura Zamfirescu se vor desfășura și în mediul online în această perioadă. Astfel, contribuim împreună la reducerea riscului de infecție cu noul coronavirus, siguranța dvs. fiind o prioritate pentru noi. În acest sens, putem fi contactați pe aplicația Whatsapp 0749 115 337

sau completand formularul de pe https://avocatzamfirescu.ro/

Stim ca timpul reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, iar tehnologia ne-a acaparat mare parte din viata. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va punem la dispozitie optiunea de a ne contacta online.

Puteti atasa orice inscrisuri considerati ca sunt utile pentru a va descrie problema, urmand sa fiti contactati in cel mai scurt timp de catre noi, pentru a pune impreuna la punct detaliile.

Cabinetul s-a remarcat prin promptitudinea prin care am raspuns totdeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor, cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional, cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.

DOAMNE AJUTA SA FIM SANATOSI CU TOTII!