Cauti un avocat online? Programeaza acum o consultanta Contacteaza acum Trebuie sa stii cum te ajuta un bun specialist juridic online!

Avocat Online  Indrumari juridice gratuite, București. 446 likes · 74 talking about this. Cabinet de Avocatura. Servicii juridice.

Cauți un avocat online, Ai o problemă juridică? Accesează Platforma de Servicii Juridice și Consultații Online – Proiect Sfat GRATUIT, Consultanță Juridică.

https://avocatzamfirescu.ro/ AVOCAT ONLINE FOARTE BUNCauti un avocat online? Programeaza acum o consultanta

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie,

avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.

În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.