1. Dacă nu îți permiți să angajezi un avocat, poți întreba despre posibilitatea de a beneficia de serviciile unui avocat gratuit.
 2. Dacă ești într-o situație juridică dificilă, este important să întrebi un avocat gratuit despre posibilitatea de a obține asistență juridică.
 3. Avocatul gratuit poate oferi servicii juridice gratuite pentru persoanele cu venituri mici sau care se află în situații de dificultate.
 4. Dacă ai nevoie de un avocat pentru a te reprezenta în instanță, poți întreba despre posibilitatea de a beneficia de asistență juridică gratuită.
 5. Dacă ai probleme cu plata facturilor de utilități, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale în această situație.
 6. În cazul în care ești concediat nejustificat, poți întreba un avocat gratuit despre opțiunile tale legale.
 7. Dacă ești victima unui accident rutier, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale la compensație.
 8. Dacă ești șomer și ai probleme cu obținerea unui ajutor de șomaj, poți întreba un avocat gratuit despre soluțiile legale la care ai acces.
 9. Dacă ești imigrant și ai probleme cu documentele de ședere, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale.
 10. Dacă ai probleme cu creditorii sau datoriile, poți întreba un avocat gratuit despre modalitățile legale prin care poți gestiona această situație.
 11. Dacă ești acuzat de o infracțiune și nu ai posibilitatea să îți angajezi un avocat, poți întreba despre posibilitatea de a beneficia de asistență juridică gratuită.
 12. Dacă ai probleme cu asigurarea medicală sau cu plata facturilor medicale, poți întreba un avocat gratuit despre soluțiile legale.
 13. Dacă ai probleme cu proprietatea, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale la proprietate.
 14. Dacă ai probleme cu angajatorul sau cu contractul de muncă, poți întreba un avocat gratuit despre soluțiile legale la care ai acces.
 15. Dacă ai probleme cu justiția în alt stat, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale ca cetățean străin.
 16. Dacă ai probleme cu închirierea sau cumpărarea unei locuințe, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale ca chiriaș sau cumpărător.
 17. Dacă ești victimă a unui abuz sau a unei agresiuni, poți întreba un avocat gratuit despre drepturile tale la protecție

Întrucât respectăm regulile de distanțare socială impuse de autorități și pentru că ne pasă de sănătatea celor din jur, serviciile de consultanța juridică ale Cabinetul de avocatura “Zamfirescu Cristianse vor desfășura și în mediul online în această perioadă. Astfel, contribuim împreună la reducerea riscului de infecție cu noul coronavirus, siguranța dvs. fiind o prioritate pentru noi. În acest sens, putem fi contactați pe aplicația Whatsapp, Skype (la numărul de telefon  0749115337)

sau completând formularul de contact alăturat.

RASPUNDEM INTOTDEAUNA GRATUIT

Du-te în jos săgeata pictogramă | Vectori din domeniul public

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  RASPUNDEM INTOTDEAUNA GRATUIT