INTREABA ACUM UN AVOCAT ONLINE CONSULTANTA JURIDICA PRIN AVOCAT ONLINE FARA DEPLASARE

Contactează Rapid un Avocat 

WHATSAPP /TELEFON 0749115337 sau office@avocatzamfirescu.ro

TRECEM DE CRIZA ECONOMICA CAUZATA DE CORONAVIRUS „IMPREUNA” Criza ne-a schimbat pe toti si trebuie sa ne adaptam si sa rezolvam problemele juridice prin avocatul online,fara deplasare!!!

Dacă ai o problemă de natură juridică și ai nevoie de sfatul unui avocat, poți obține o consultație juridică din partea acestuia fără să fie nevoie să te întâlnești cu avocatul

Contactează Rapid un Avocat în Drept Penal

Contactează Rapid un Avocat in divort si incredintare copii

Contactează Rapid un Avocat în Drept civil

Contactează Rapid un Avocat în Dreptul muncii

Contactează Rapid un Avocat în Contestatie la executare

Contactează Rapid un Avocat în Drept comercial

Drept familiei

Amenzi rutiere

Achizitii publice

FIRME

ONLINE GRATUIT

Procese banci pe clauze abuzive

Peste 7 ani experienta in avocatura din Romania!

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.

În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.

Deși avocații au o formare juridică generală, complexitatea tot mai mare a aspectelor de drept, generată de evoluția societății, a impus specializarea acestora pe diferite ramuri de drept (drept comercialdrept civildrept penaldrept fiscal etc) sau pe categorii de activități: