APELEAZA ACUM LA (Avocat online penal divort muncii executare amenzi) COMPLETEAZA FORMULARUL DE AVOCAT ONLINE SI VA SUNAM IMEDIAT . ADRESEAZA O INTREBARE GRATUITA ACUM AVOCATULUI !

Date de contact

E-mail : office@avocatzamfirescu.ro

Telefon: 0749 115 337

Adresă: str. Brașov, nr.22, bl. Z132, sc.1, et. 7, ap. 43, Sector 6, București

Program

Luni: 09:00 – 18:00

Marti: 09:00 – 18:00

Miercuri: 09:00 – 18:00

Joi: 09:00 – 18:00

Vineri: 09:00 – 18:00

Sâmbătă și duminică: Închis

Formular de contact

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

 

Avocat online penal divort muncii executare amenzi

 

COMPLETEAZA FORMULARUL DE AVOCAT SI VA SUNAM IMEDIAT.PRIMA CONSULTANTA JURIDICA ESTE INTOTDEAUNA GRATUITA!Intreaba un avocat online fara deplasare,Consultanta Juridica
avocatzamfirescu.ro


Consultanta juridica si avocat online penalist, muncii, executare si divort Cei mai buni avocati penalisti din tara(avocat,avocata,avocatul)

APELEAZA ACUM LA UN AVOCAT PENTRU O CONSULTANTA GRATUITA

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.