Intreaba un Avocat Online. Consultanță Juridică Online Intreaba un (avocat online) in domeniile penal, divort, muncii, comercial, executare silita si amenzi.

Intreaba un Avocat Online
Orice persoana interesata poate beneficia de consultanta juridica gratuita online, raspunsurile date avand doar caracter informativ. Aceasta consultanta nu reprezinta o relatie avocat-client.
In cazul in care problema dumneavoastra necesita un raspuns complex, confidential, cu valoare de opinie juridica va rugam sa stabiliti o intalnire prin intermediul formularului

Consultanta juridica

Avand la baza colaborarea cu avocati profesionisti, acordam consultanta juridica gratuita pentru toate problemele ce prezinta un grad scazut de complexitate, pentru care raspunsul nu necesita o documentare amanuntita din partea juristilor nostri.

De peste un an ne punem experienta la dispozitia celor care ne solicita sfaturile, raspunzand de fiecare data cu promptitudine si profesionalism (prin aceasta castigand aprecierea si increderea publicului in serviciile noastre).

  Reprezentare juridica

Aveti un litigiu si necesitati sprijin juridic? Nu stiti carui organ judiciar sa va adresati pentru rezolvarea problemei? Suntem aici pentru a va sprijini.

Specialistii nostri stau la dispozitia tuturor celor care doresc sprijinul unui avocat in fata instantelor romane sau straine.

Realizare si
personalizare contracte

In prezent oferim publicului o gama variata de contracte, din diverse domenii juridice. Exista totusi situatii in care un contract trebuie sa cuprinda anumite clauze specifice, de aceea am creat un serviciu special, prin care putem personaliza orice tip de contract, in conformitate cu toate cerintele clientului.

Redactari acte si cereri
de chemari in judecata

Acum avem un nou serviciu pe care acum il oferim clientilor nostri: acordarea sprijinului necesar in elaborarea si redactarea oricarui tip de actiune in justitie sau cerere de chemare in judecata.

Asistenta juridica pentru romanii din strainatate

Ca urmare a numeroaselor cereri avute din partea cetatenilor romani din strainatate cu privire la efectuarea de servicii juridice, in prezent ne-am extins aria de activitate, putand spune cu mandrie ca oferim o gama variata de servicii pentru romanii din afara granitelor.