Ad AvocaT 2020 va ajuta cu avocatii online pentru rezolvarea problemelor de Contestatie la executare , Dosare penale , Muncii ,Amenzi si Divortul

Cabinet de avocat de avocat Bucuresti cu rezultate concrete, prețuri avantajoase si experienta. Implicare continua si reprezentare cu rezultate foarte bune.

Litigii in materii, precum:
Drept Civil
Dreptul civil este un domeniu complex ce cuprinde normele de drept generale aplicabile unor situatii juridice generale. Exceptiile sunt prevazute in normele speciale, derogatorii de la dreptul comun.

Dreptul Familiei
Dreptul familiei este ramura de drept care reglementeaza institutii precum casatoria, divortul, partajul de bunuri, incredintare de minori, rapire internationala de minori.

Drept Medical
Dreptul medical sau malpraxis medical este o ramura a dreptului in care conduita inadecvata a personalului medical genereaza consecinte inadecvate asupra pacientului.

Drept Comercial
Dreptul comercial reprezinta domeniul in care sunt reglementate relatiile intre profesionisti ce au la baza acte de comert sau productie, prestari servicii, indiferent daca se urmareste sau nu un profit.