Cabinetul de Insolvență oferă servicii în etapa de pre-insolvență, insolvență si faliment. Livrare rapida Cauti Avocat Insolventa? Alege un Avocat cu Rating & Review si Programeaza-te!

Consultatii Online de la Avocati pe Insolventa cu Rating si Review. Experienta in Domeniu. Programezi Consultatia. Alegi avocatul. Din fata laptopului. Confidentialitate. Fara sa te mai deplasezi.

Avocat Insolvență și Faliment

Rolul unui avocat în insolvență și faliment este de a diminua toate efectele negative care apar atât în societatea aflată în insolvență, dar și asupra clienților sau a salariaților aflați în această procedură. De altfel, un avocat bun în insolvență va analiza în detaliu întreaga situație financiară și va implementa o strategie de soluționare a problemelor societății comerciale.

 Asistență și reprezentarea persoanelor implicate în proceduri de insolvență;

 Reprezentarea societăților insolvente, în incapacitatea de plată sau faliment pentru a le oferi cele mai bune soluții de gestionare;

 Reprezentare juridică în procedura dizolvării societăților comerciale;

 Asistența avocaților în insolvență și faliment în procedul de vânzare în cadrul executării silite;

 Asistență și reprezentarea persoanelor implicate în proceduri de lichidare;

 Asistență în ceea ce privește societățile comerciale care își doresc să investească în alte societăți prin cumpărarea activelor acestora;

 Asistență creditorilor în vederea recuperării creanțelor și debitelor;

Reprezentarea clienților în negocieri ale diverselor aspecte legate de debitele comerciale;

 Asistența și reprezentarea intereselor debitorului în raport cu administratorul judiciar și creditorii;